Make my dreams come true.

Nattens slöja lägger sig stilla. Imorgon nalkas nytt hopp och naket mod. Takten slår åter om till rytmen. Resultatet är uppnått. Målen är satta. Än finns tid kvar. Musiken tystnar stilla. Ljudet av dina ögonfransar som sluter sig är det enda som går genom rummet. Du spelar höga oktaver på min stämma. Natten är här. Riket vilar för att återupplivas. Det hela börjar om på nytt, en annan dag. Ett djupt andetag och jag fyller hela världen i mina lungor. Starkare än din och ditt. Starkare än någonsin. Det är på mina villkor. Villkorslöst och ohämmat. Spelreglerna är skrivna i sanden. Vänd timglaset och slut dina ögon. Det är stunden som betyder.

- Thess

If only I could have you.

Jag springer för guld i jakten på solen. Det tar aldrig slut även om målet är nära. Nuddar marken lätt och fyller lungorna. Skälvande läppar, förblindade ögon. Lysande klart ljus i soluppgång. Sagan fortsätter om och om igen. Kärleken reagerar i takt med asfaltens ljud. Hjärtat slår fortare, redo att startas om. Än är det inte dags att säga adjö. Mitt hjärta forstätter att slå i takt till musiken, andetagen och vinden. Solens strålar närmar sig. Snart är jag där. Målet är inom räckhåll. Höj volymen och pulsen stegrar, reagerar och regerar. Mitt ord är min lag, det är jag som sätter gränser. Jag anordnar reglerna med ess i skjortärmen. Jag siktar mot guld. Jag tänker inte förlora. Det här är mitt rike.

- Thess

This is my street

Inspireras och influeras. Det här är mina gator, mina kvarter. Bland hustaken är jag oövervinnerlig. Mitt hjärta slår kraftigare än någonsin. Evigheten är nära. Tids nog drabbas även du av tidsbrist. Hämtar inspiration och inspireras från förr. Svunna tider. Sluta aldrig att tro. Det finns en morgondag. Det här är mitt liv, mina spelregler och mitt parti. Just nu vill jag leva.

- Thess

Sunshinestory

Morgonen vaknar till liv, sträcker ut sig och tar ett djupt andetag av frisk luft och möter upp solen med sitt ansikte. Välbehag. Inget kan stoppa mig. Jag är min egen övre makt. Låter kärleken vägleda. Kartan behövs inte längre, det nödvändigaste finns redan medtaget. Det livsviktiga. Blommor slår ut när solen tar mark. Solen lyser starkast hos den som tror och hoppas. Framtiden ligger nära, inom räckhåll. Kärleken visar vägen, det är nu allt börjar.

- Thess

If only I could have you.

Förtvivlan. Förväntan. Siar om framtiden och dess spår. Vägledning från hjärtat. Ljuset ses bäst om natten. Tänk om. Tänk fall. Borsta av knäna som förr och res igen. Jag borde gått. Blicka framåt med huvudet högt, det är nu som gäller. Just nu vill jag leva. Medan änglarna sjunger serenad. Du är det starkaste på min himmel. Regnet hindrar mig inte från att andas längre. Jag vet hur det känns. Jag klarar mig ändå. Jag behöver inte jaga tiden längre, den kommer till mig. Livet leker och jag står högst på bergets topp. Jag har kraften, jag har styrkan. Mina vyer är vidgade.

- Thess




Jag vill aldrig bli som du.

Jag ger mer än vad jag har, i jakten på solen. Jag såg min spegelbild på ditt sätt, genom dina ögon. Jag är starkare än så. Framtiden ligger framför mig, förr låg den bakom. Utstakad och planerad. Jag ska erövra världen. Möjligheterna är inom räckvidd, en armlängds avstånd. Vägskälet närmar sig med stora steg. Stjärnorna vägleder först om natten såsom erfarenheten. Tänk till en gång till. Är det sanning och verklighet. Ensam är stark, starkare än dig. Skönheten ligger i betraktarens öga, nu är det jag som bestämmer. Jag har makten. Jag tar steget. Det är jag som bestämmer vart vägen leder, jag har sonat mina brott och jag är fri.

- Thess

Do you remember

Natten är ung och ännu strålar solen. Det finns tid för allt. Dina djävular finns på riktigt och dina vita lögner uppdagas. Jag tror på friheten jag lever i. Välkommen till verkligheten. Möt mig vid nästa hållplats om jag hinner stanna upp.

Kan det tänkas att verkligheten hinner ikapp, trots dina försök att rymma. Undvika sanningen. Natten blir till dag. Solen lyser genom molnen trots allt. En sekund av lycka två steg bakåt. En minut av oro, tre för snabba steg framåt. Stanna klockan och vrid tillbaka tiden till barnsben. Var du lyckligare då eller är det dags att starta livet?

- Thess

RSS 2.0