En dag kvar.

Igår blev det dans, dans, dans med Sofie på stan! Aldrig fel med lite shake'ing.
Så idag blev det sovmorgon som utnyttjades väl, en vända i duschen och sedan redo för praktiken på MOA 13-21.30. Ikväll hade patienter inrullandes i ett, men jag och Sofie skötte det galant som alltid. Väl avklarat pass så körde jag ut till Dragsö och grattade mamma min på mors dag, så vi i familjen fikade lite (ja man kan fika vid 21.30 om man heter Andersson). Körde sedan hem och nu gott folk är jag helt slut och ska sova gott!

Imorgon är det sista dagen på praktiken, fast det blir ju inte sista dagen på avdelningen eftersom jag ska jobba där i sommar. Ska bli riktigt gott att (äntligen) få betalt för det man gör. 45:an är en så underbar avdelning så jag kommer ha en kanonsommar!
Blir avslutningsfika på avd. vid halv tre sedan är det dags för hemgång tycker jag. Så hoppas vi på att det blir ett hemligt uppdrag imorgon med. Om inte så får det bli en lugn och skön kväll så kan jag spara städningen till på tisdag.

Over And Out. - Thess

Thess, sjuksköterska

F*n så j*vla underbart! Nu har jag haft min slutbedömning och allt var kanon så nu inväntas bara examensdagen på fredag så kan jag titulera mig legitimerad sjuksköterska. Eler ja jag ska få hem legitimationen med men jag är ta mig tusan färdig nu! 3 års högskolestudier gav resultat! Just nu känns allt så himla bra - finns inte superlativ nog till att förklara denna underbara känsla.

Besiktigade bilen idag med som sagt... och... den gick igenom! Så bäst! Fick bara en 1:a på skyltbelysningen och samma "bra att veta" som förra året (länkarmslagring, bak, nedre glapp) fast det visste jag ju redan. Tusan att jag inte köpte en trisslott med när allt ändå var igång! Vilken dag!

Tillåt mig säga: fy f*n vad jag är bra!

Godnatt!

Over And Out. - Thess

Butterflies within.

Satisfied. Pleased.

I'm in love with life for the moment.

Folk som känner mig tror väl att jag slagit i huvudet - old Thess is gone! Från läggdags vid nio till vaket nyktert tillstånd nu tio i ett. Fast jag har mina anledningar.

Imorgon är det bilbesiktning som gäller. -håller tummarna på att dom inte ser att min skyltbelysningen inte fungerar-
Haft blanka papper två år i rad så nu tycker jag att det ska bli tredje gången gillt. Efter det så är det praktik på MOA som gäller 13-21.30. Kanske eventuellt att det blir en runda på stan bara för att kolla läget, men det blir raka vägen hem för att sova (dessvärre ensam) för på lördag är det praktik klockan sju på morgonen som gäller.

Ps - Tack för kommetaren Petra!
Ps - Franzie lovidovi.

En vecka kvar till sjuksköterskeexamen!

Over And Out. - Thess

Jag älskar...

- att dansa!
Jag förstår inte hur jag kunde leva utan spotify tidigare och jag har inte en blekaste om varför jag inte befunnit mig mer på Nivå - cause I love it. Butterflies within.

Nu har jag 4 pass kvar att göra på praktiken, slutbedömning på fredag sedan är det party som gäller till tusen.

Rock the night!

By the way så har jag tappat totalt 9 kg sedan min "maxvikt". Imorgon ska jag på gymmet - så j*vla skönt ska det bli, pumpa järnet och springa på löpbandet. Har inte tränat på evigheter!

Nästa fredag tar jag sjuksköterskeexamen!

Over. And. Out. - Thessssssss

Me and my electric guitar.

Nu kan jag precis som alla andra spela och sjunga "Jazon M'raz - I'm your".
Men bäst av allt nu kan jag även "Mats Rådberg - Peta in en pinne i brasan", skönare låt får man leta efter. Skönt att lära sig nya låtar när det är så få ackord så det går fort att lära sig.

Laddar inför praktik med natt på 45:an.

Over And Out. - Thess

Singleplayer - just for the record.

Haft praktik hela veckan, hade kvällspass idag - jag och min T3:a roade oss med att spana ambulanskillar. Väl hemma blev det en öl hemma hos grannen. Ja ni läste rätt - jag vart sugen på en öl. För ni som inte vet så dricker jag inte öl i vanliga fall, rättare sagt inte alls. Men ikväll var det himla gott med en kall öl.
Imorgon ska jag jobba nattpass på praktiken 21.00-07.15. Det får bli godis så man håller sig vaken.
Nu ska jag sova!

He doesn't get the point.

Over And Out. - Thess


IDOL


I have nothing left to loose.

Klicka in er här och se när jag sjunger till Idol. Glöm inte att logga in med facebook och kommentera!

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.986725&renderingdepartment=2.34558

Over And Out. - Thess

Back in Peacelivecity

Tillbaka från Rödeby, ställde in maten i kylen och gick ner i tvättstugan och städade efter mig och tog upp den torra tvätten, nu väntar jag bara på torktumlaren. Ska laga hemgjorda hamburgare nu till kvällsmat.

Texas ligger i knäet och myser och bara vill kelas så nu får det vara färdigskrivet. keltime!

Over And Out. - Thess

God morning

Steg upp vid åtta och satte mig här en stund och läste bloggar. Hade bara 16 nya inlägg nu till skillnad från igår då jag hade 87 nya inlägg att läsa (då jag inte suttit vid datan i helgen). Ska äta frukost och göra mig iordning för att sedan köra till skolans bibliotek och skriva på hemtentan. Vid 09.30 har vi i avslutningskomitten möte angående examensdagen. Vi ska delvis välja lärare som ska dela ut broscherna och även diskutera om eventuell avslutningsmiddag.

30 dagar kvar till examen!


Over And Out. - Thess

Drinkrecept

Cosmopolitan

6 cl citronvodka / vodka
3 cl Cointreau 
4-6 cl tranbärsjuice
1 tsk pressad lime

Röres eller skakas med is beroende på om drinken ska vara klar eller grumlig. Servera i martiniglas och garnera med en citron- eller limeskiva.


Over And Out. - Thess

RSS 2.0